Koppeling met externe pakketten

Koppeling met externe pakketten

Snel een compleet dossier: dát is wat je als hypotheekadviseur wilt. Daarom kun je direct vanuit jouw CRM-pakket klantgegevens naar Findesk exporteren.

Exportmogelijkheden en koppeling met externe pakketten

Snel een compleet dossier

Dankzij onze exportmogelijkheden en koppelingen met Faster Elements, Dossierdata CRM, Hypotheekbond en Accelerate hoef je klantgegevens niet handmatig in Findesk in te voeren. Deze gegevens exporteer je namelijk direct vanuit je CRM-pakket naar onze software. Is jouw advies vervolgens compleet, dan exporteer je met één klik alle gegevens uit Findesk weer naar je CRM-pakket. Zo heb je in beide pakketten een up-to-date klantenbestand. Goed om te weten: in de toekomst kunnen er altijd nieuwe pakketten bijkomen. Staat jouw pakket er nu nog niet bij, laat het ons dan weten.

 

Goede nazorg kunnen bieden

Dankzij de exportmogelijkheden en koppelingen met andere pakketten kun je klanten goede nazorg bieden. Heeft een klant vragen over zijn hypotheek? Of wil jij een klant zelf op de hoogte houden van zijn situatie nadat de hypotheek is ingegaan? Zowel in Findesk als in je CRM-pakket heb je altijd helder in beeld wat er geadviseerd is. Je voorziet klanten dus altijd van de juiste informatie.

  • Geen (foutgevoelige) handmatige invoeringen meer
  • Altijd een up-to-date klantenbestand
  • Eenvoudig goede nazorg bieden

Klantervaring: GeldXpert

"Als we bellen is er altijd iemand die even mee wil denken. We kunnen goed met ze sparren en ze geven desgewenst trainingen. Dat vinden wij erg belangrijk."

Lees meer

Functionaliteiten

Ontdek zelf alle voordelen van Findesk - functionaliteiten voor én met jou ontwikkeld.

Klantportaal

In Findesk kunnen klanten een bijdrage leveren aan hun eigen dossier. Door zelf informatie in dit dossier te zetten, wordt het inventarisatieproces versneld.

 

Kantoorabonnement

Met het kantoorabonnement beheer je de accounts van alle adviseurs van jouw kantoor op één centrale plek. Je werkt als team samen in dezelfde Findesk-omgeving, waardoor alle lopende aanvragen inzichtelijk zijn. In Findesk zie je bovendien je eigen logo, dat klanten ook terugvinden op je adviesrapporten.

Adviesrapporten

Findesk staat bekend om de korte en begrijpelijke adviesrapportages. Daarmee ondersteun je klanten nóg beter bij het vormgeven van hun hypotheek. Jouw advies is bovendien reproduceerbaar voor jezelf én voor je klanten.

 

Brondata

Dankzij een koppeling met Ockto wordt je inventarisatie in Findesk automatisch gevuld met data die de overheid beschikbaar stelt. In onze adviessoftware wordt die data meteen op de juiste plek gezet.

 

Ontdek Findesk

Probeer Findesk 30 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Probeer een maand gratis
Christian Krijgsman
Accountmanager
+31 638010066