Kennismakingstraining

Ben je nieuw in Findesk? Schrijf je in voor de kennismakingstraining. Je leert alle ins and outs, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken.

 

Kennismakingstraining

Inhoud kennismakingstraining

 

In de kennismakingstraining leer je Findesk van binnen en buiten kennen. Je ontdekt hoe het proces van inventariseren, adviseren en bemiddelen werkt, maar ook hoe je een adviesrapport of financieringsopzet genereert. Verder kun je ons natuurlijk al je brandende vragen stellen. We willen niets liever dan dat jij Findesk optimaal leert gebruiken.

 

Voor wie is de kennismakingstraining?

 

Werk je als hypotheekadviseur voor het eerst met Findesk, dan is de training onmisbaar. Werk je nu nog niet met Findesk, maar denk je aan overstappen? Volg de training dan om te ontdekken of Findesk voor jou de juiste keuze is.

 

Extra tip voor huidige gebruikers: ook voor doorgewinterde Findesk-gebruikers is de training een aanrader. Findesk ontwikkelt namelijk snel door, waardoor er altijd wel iets nieuws te leren is.

 

Resultaat

 

Na de training ga jij succesvol met Findesk aan de slag. Je weet hoe in de software de aanvraag van een hypotheek werkt en hoe je hier klanten bij betrekt. De basis is met deze training dus gelegd.

Goed om te weten
  • Voor deze training heb je een laptop of tablet nodig.
  • De training wordt momenteel online verzorgd.
  • Deze training is gratis.

Direct inschrijven

Met de kennismakingstraining ga je goed voorbereid van start met onze adviessoftware. Selecteer hieronder de trainingsdatum die jou het beste uitkomt, laat je gegevens achter en schrijf je in.

Datum

Meer informatie?

Wil je meer weten? Neem contact op met Christian.

Contact
Christian Krijgsman
Accountmanager
+31 638010066