Over ons

Wij willen het verschil maken in de hypotheekwereld!

 

Dít is Findesk

Findesk wil helpen en sturen in de manier waarop in Nederland hypotheekadvies wordt gegeven. Wij vinden namelijk dat hypotheekadvies anders kan én anders moet. Een advies moet snel beschikbaar en efficiënt zijn. Het moet ook begrijpelijk zijn. Alleen zo kunnen consumenten zelf verantwoorde keuzes maken en weten zij sneller of ze hun droomhuis kunnen betalen. Daarnaast moet jij als hypotheekadviseur het maximale uit je tijd én kwaliteit kunnen halen.

 

Met Findesk sta je klanten bij tijdens één van de belangrijkste financiële beslissingen in hun leven: het kopen van een huis met een passende hypotheek.

Dit is waar wij voor staan (en gaan)
  • Software met een hoge gebruiksvriendelijkheid - voor jou én voor klanten.
  • Sneller duidelijkheid over financiële mogelijkheden, omdat de software actueel en 24/7 beschikbaar is.
  • Efficiëntere afhandeling en daardoor in minder tijd een compleet advies.
  • Meer tijd voor persoonlijk advies, onder meer door geautomatiseerde invoer van gegevens met de Ockto-koppeling.
  • Een juiste, volledige en passende aanvraag voor de geldverstrekker.

Een product van Topicus

Findesk is een product van Topicus, koploper in het bedenken en bouwen van slimme software. Met duizend collega’s werken wij elke dag aan impact met IT binnen het onderwijs, de zorg en financiële dienstverlening.

 

Met de divisie finance, doen we dit door financiën begrijpelijk en overzichtelijk te maken voor iedereen. We koppelen alle geldzaken samen met banken, verzekeraars en financieel dienstverleners aan elkaar, van hypotheken tot pensioenen en beleggingen. Geen IT-eilandjes, maar één platform zonder overbodige tussenschakels.

 

Binnen de hypothekenwereld maakt team Findesk het verschil door met onze software de verwachtingen van onze klanten waar te maken – en regelmatig te overtreffen. Én door zelfkritisch te blijven, alleen zo kunnen we continu blijven doorontwikkelen. 

Vacatures

Wil je ons helpen om nóg meer impact te maken? Sluit je dan bij ons aan. Topicus is altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

 

Bekijk actuele vacatures
Ontdek Findesk

Probeer Findesk 30 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Probeer een maand gratis
Christian Krijgsman
Accountmanager
+31 638010066