Klantportaal

Klantportaal

In het klantportaal kunnen klanten een bijdrage leveren aan hun eigen dossier. Door zelf informatie in dit dossier te zetten, wordt het inventarisatieproces versneld.

Klantportaal

Sneller informatie verzamelen

 

Met het klantportaal in Findesk kun je voor iedere klant een eigen dossier aanmaken. Je bepaalt zelf wanneer de klant hier toegang tot krijgt om zijn gegevens in te vullen en de documenten klaar te zetten die nodig zijn voor de hypotheekaanvraag. Zo ben jij veel minder tijd kwijt aan het verzamelen van alle benodigde informatie. 


Berekeningen inzichtelijk maken

 

Daarnaast kun je het klantportaal gebruiken om jouw berekeningen voor je klant inzichtelijk te maken. Met het klantportaal betrek je klanten dus actief bij het proces rondom de hypotheekaanvraag en help je ze om zelf verantwoorde keuzes te maken.

 

  • Sneller gegevens en documenten compleet
  • Meer inzicht voor de klant

Partner: Ockto

Dankzij een koppeling met Ockto wordt je inventarisatie in Findesk automatisch gevuld met alle benodigde klankdata.

Lees meer

Functionaliteiten

Ontdek zelf alle voordelen van Findesk - functionaliteiten voor én met jou ontwikkeld.

Koppeling externe pakketten

Snel een compleet dossier: dát is wat je als hypotheekadviseur wilt. Daarom kun je direct vanuit aster Forward Elements, Dossierdata CRM, Hypotheekbond en Accelerate CRM klantgegevens naar Findesk exporteren.

Kantoorabonnement

Met het kantoorabonnement beheer je de accounts van alle adviseurs van jouw kantoor op één centrale plek. Je werkt als team samen in dezelfde Findesk-omgeving, waardoor alle lopende aanvragen inzichtelijk zijn. In Findesk zie je bovendien je eigen logo, dat klanten ook terugvinden op je adviesrapporten.

Adviesrapporten

Findesk staat bekend om de korte en begrijpelijke adviesrapportages. Daarmee ondersteun je klanten nóg beter bij het vormgeven van hun hypotheek. Jouw advies is bovendien reproduceerbaar voor jezelf én voor je klanten.

 

Brondata

Dankzij een koppeling met Ockto wordt je inventarisatie in Findesk automatisch gevuld met data die de overheid beschikbaar stelt. In onze adviessoftware wordt die data meteen op de juiste plek gezet.

 

Ontdek Findesk

Probeer Findesk 30 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Probeer een maand gratis
Christian Krijgsman
Accountmanager
+31 638010066