Brondata

Brondata

Dankzij een koppeling met Ockto wordt de hypotheekinventarisatie in Findesk automatisch gevuld, met brondata die de overheid beschikbaar stelt. In onze adviessoftware wordt die data meteen op de juiste plek gezet.

Brondata

Iedere klant sneller een compleet dossier met brondata

 

Als je klant toestemming geeft haalt Ockto zijn en/of haar gegevens op bij verschillende overheidsinstanties. Denk onder meer aan de Belastingdienst en het UWV. Dankzij een koppeling komt deze brondata vervolgens automatisch in Findesk te staan, wat het inventarisatieproces versnelt. Jij hebt er dus weinig omkijken naar, maar plukt er wél de vruchten van. Niet alleen ben je veel minder tijd kwijt aan het verzamelen van alle benodigde gegevens, ook kom je sneller tot goed passend advies voor je klant.

 

 

  • Brondata automatisch ingeladen
  • Data wordt op de juiste plek gezet
  • Flinke tijdwinst voor zowel jou als je klant

Partner: Ockto

Dankzij een koppeling met Ockto wordt je inventarisatie in Findesk automatisch gevuld met alle benodigde klankdata.

Lees meer

Functionaliteiten

Ontdek zelf alle voordelen van Findesk - functionaliteiten voor én met jou ontwikkeld.

Klantportaal

In Findesk kunnen klanten een bijdrage leveren aan hun eigen dossier. Door zelf informatie in dit dossier te zetten, wordt het inventarisatieproces versneld.

 

Koppeling externe pakketten

Snel een compleet dossier: dát is wat je als hypotheekadviseur wilt. Daarom kun je direct vanuit aster Forward Elements, Dossierdata CRM, Hypotheekbond en Accelerate CRM klantgegevens naar Findesk exporteren.

Kantoorabonnement

Met het kantoorabonnement beheer je de accounts van alle adviseurs van jouw kantoor op één centrale plek. Je werkt als team samen in dezelfde Findesk-omgeving, waardoor alle lopende aanvragen inzichtelijk zijn. In Findesk zie je bovendien je eigen logo, dat klanten ook terugvinden op je adviesrapporten.

Adviesrapporten

Findesk staat bekend om de korte en begrijpelijke adviesrapportages. Daarmee ondersteun je klanten nóg beter bij het vormgeven van hun hypotheek. Jouw advies is bovendien reproduceerbaar voor jezelf én voor je klanten.

 

Ontdek Findesk

Probeer Findesk 30 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Probeer een maand gratis
Christian Krijgsman
Accountmanager
+31 638010066