Proefaccount 30 dagen gratis

Maak hier je gratis proefaccount aan, waarin je 30 dagen lang Findesk kunt ontdekken - zónder verplichtingen.

Findesk leren kennen tijdens een proefperiode van 30 dagen

In een 1-op-1-training (online of fysiek) van ongeveer een uur maken we je wegwijs in onze adviessoftware. Daarna kun je zelf aan de slag. Om ervoor te zorgen dat je Findesk goed leert kennen, kun je in je account direct gebruik maken van al onze services - zonder bijkomende kosten. Zo kun je in je account vragen stellen aan onze supportafdeling en kan ons team op afstand met je meekijken. Onze tip: maak hier zoveel mogelijk gebruik van, want dan haal je er alles uit. Wij staan altijd voor je klaar als je vragen hebt en nemen af en toe ook zelf contact op. Goed om te weten: wil je na de proefperiode toch geen gebruik maken van ons aanbod? Dan wordt je proefaccount in Findesk automatisch gesloten en je data verwijderd. En anders helpen wij je met overstappen.

 

Overstappen naar Findesk: dít kun je verwachten

Overstappen naar Findesk kost je weinig tijd en moeite, maar… veranderingen zijn altijd spannend. Daarom begeleiden we je graag bij de overstap naar onze adviessoftware.

 

Overstapservice

Findesk kennismakingstraining

Werk je nog niet met Findesk, maar denk je aan overstappen? Volg dan de training ‘Kennismaken met Findesk’ om te ontdekken of onze adviessoftware voor jou de juiste keuze is.

 

Schrijf je in
Ontdek Findesk

Probeer Findesk 30 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Probeer een maand gratis
Christian Krijgsman
Accountmanager
+31 638010066