Waarom kiezen voor Findesk?

Met Findesk adviessoftware verloopt de aanvraag van een hypotheek makkelijk en efficiënt. Jij haalt het maximale uit je tijd én kwaliteit. Je klanten sluiten snel en zorgeloos een passende hypotheek af.

 

Findesk voor jou als hypotheekadviseur

In Findesk kun je de financiële situatie van klanten grotendeels geautomatiseerd doorrekenen, waardoor je minder kostbare tijd kwijt bent aan handmatige en foutgevoelige werkzaamheden. Je houdt meer tijd over voor het geven van advies, bijvoorbeeld over betaalbare maandlasten, inkomensrisico’s en de best passende geldverstrekker bij de persoonlijke situatie. Ook maak je in Findesk begrijpelijke adviesrapporten voor je klanten en dien je binnen een paar klikken de daadwerkelijke hypotheekaanvraag in. Findesk houdt je vervolgens op de hoogte van ontwikkelingen rondom de aanvraag. Zo haal jij als hypotheekadviseur het maximale uit jouw tijd én kwaliteit.

 

Findesk voor je klanten

 

Met Findesk verbeter je jouw werkwijze, en daar plukken je klanten de vruchten van. Vanuit de persoonlijke wensen en financiële situatie matcht Findesk jouw klant namelijk aan de juiste geldverstrekker, voor een passende hypotheek. De software brengt bovendien jouw advies helder en begrijpelijk in beeld, inclusief de gevolgen van bepaalde keuzes. Zo kunnen klanten goed geïnformeerd verantwoorde keuzes maken. Keuzes die bepalend zijn voor hun (woon)toekomst.

 

Hét hypotheekadvies softwarepakket

Jaarlijks onderzoekt Bureau DFO hoe financieel adviseurs de door hen gebruikte financiële software waarderen. Voor het vierde jaar op rij is Findesk het gebruiksvriendelijke hypotheekadvies softwarepakket. Een prestatie waar we trots op zijn!

 

Bekijk en vergelijk de resultaten

Onderscheidende adviessoftware

Findesk is ontworpen om jou als hypotheekadviseur optimaal te ondersteunen. Ontdek wat onze gebruiksvriendelijke adviessoftware onderscheidend maakt.

Partners aan het woord

Wij zijn honderd procent onafhankelijk. Toch doen we graag zaken met professionele partners in onze markt. Natuurlijk kunnen wij zelf vertellen wat Findesk jou oplevert, maar liever laten wij onze partners aan het woord.

Samenwerkingen

Wij werken samen met een groot aantal geldverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen en serviceproviders.

Ontdek Findesk

Probeer Findesk 30 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Probeer een maand gratis
Christian Krijgsman
Accountmanager
+31 638010066