Inzicht in jouw hypotheekportefeuille met de uitbreiding statistieken in het kantoorabonnement.

Nog nooit eerder waren de hypotheekrentes zo extreem laag en de gemiddelde woningwaarde zo hoog. De rentes blijven dalen en de huizenprijzen blijven stijgen. De hypotheekmarkt lijkt onverminderd door te groeien, maar laat sinds dit jaar ook een andere trend zien; het aantal hypotheekaanvragen dat afneemt door de schaarste in het woningaanbod. Ben jij bekend met de trends in jouw hypotheekportefeuille en de prestaties binnen jullie kantoor? Wij bieden je hier inzicht in met het dashboard statistieken.  


Inzichten van statistieken gebruiken voor advies aan de klant


Met de functie statistieken, een uitbreiding binnen het kantoorabonnement, krijg je door middel van een dashboard een compleet overzicht in de hypotheekportefeuille. Denk hierbij aan richting welke geldverstrekker de meeste hypotheekaanvragen zijn verzonden, voor welke rentevast periode is gekozen en hoe de schuldmarktwaardeverhouding zich verhoudt. Maar het dashboard geeft je ook inzicht in de omvang van alle hypotheekaanvragen die gedaan zijn per geldverstrekker binnen jullie kantoor. Met deze data bekijk je eenvoudig de trends en prestaties van jouw kantoor. En kan je aan de hand van de trends en ontwikkelingen je klant beter proactief adviseren over de voor hen beste keuze.


Het kantoorabonnement


Het statistieken dashboard is onderdeel van de module kantoorabonnement. Met het kantoorabonnement beheer je de accounts van alle adviseurs van jouw kantoor op één centrale plek. Je werkt als team samen in dezelfde Findesk-omgeving, waardoor alle lopende aanvragen inzichtelijk zijn. In Findesk zie je bovendien je eigen logo, dat klanten ook terugvinden op het adviesrapport.


Toegang tot de functie statistieken


Maak je al gebruik van het kantoorabonnement in Findesk? Dan kan je direct aan de slag met de functie statistieken. Benieuwd hoe dit rapport eruitziet? Klik hier voor een voorbeeldrapport. .


Met de uitbereiding statistieken binnen het kantoorabonnement krijg je direct inzicht in:

·      Het aantal aanvragen per maand of per jaar

·      Het aantal aanvragen per aanbieder

·      Samenstelling van de leningaanvragen (hypotheekbedrag, LTV, aflosvormen en rentevastperiode)


Nog geen toegang tot het kantoorabonnement? Bekijk hier alle ins en outs of neem contact op met Christian Krijgsman.


Kantoorabonnement afnemen?

Neem contact op met Christian Krijgsman

Christian Krijgsman
Accountmanager
christian.krijgsman@topicus.nl +31 638010066