Findesk introduceert het kantoorabonnement

Met de introductie van deze nieuwe functionaliteit geven we invulling aan een veel gevraagde wens: het centraal kunnen inrichten en beheren van meerdere adviseurs die binnen een kantoor met elkaar samenwerken. In plaats van het instellen van zaken per adviseur, is dit nu vanuit een beheerdersrol in te richten voor alle adviseurs tegelijk. Daarnaast biedt het kantoorabonnement de mogelijkheid adviesrapporten te personaliseren.


We merkten, zeker bij kantoren met meerdere adviseurs, een toenemende behoefte om zaken centraal in te kunnen regelen en te monitoren. Het uniform in kunnen stellen van nieuwe producten en uniformiteit in zaken als kosten en rapportages waren onderdelen die gemist werden door onze gebruikers. Net als het eenvoudig doorvoeren van wijzigingen bij wisseling in bezetting van medewerkers. Daarnaast is de werkdruk voor hypotheekadviseurs de laatste tijd alleen maar verder toegenomen, reden om Findesk verder te optimaliseren en zaken makkelijker te maken. De ontwikkeling van deze functionaliteit is samengedaan met een deel van onze gebruikers om de juiste invulling te kunnen geven aan deze behoefte.” aldus Dennis Hollander, Businessline manager Connected Finance.


Deze nieuwe functionaliteit maakt het mogelijk om met meerdere adviseurs binnen dezelfde omgeving te werken: alle onderdelen zijn onderdeel van het kantoor en hangen niet onder de losse accounts van gebruikers. Zaken als HDN certificaat en standaardkosten hoeven slechts één keer ingesteld te worden in het hoofdaccount en zijn daarna voor alle gebruikers ingeregeld. Nieuwe adviseurs kunnen eenvoudig toegevoegd worden en binnen twee minuten aan de slag. Alle dossiers vallen onder het kantoorbeheer, nieuwe en bestaande adviseurs kunnen toegang krijgen tot alle dossiers zodat het beheer hiervan ook verder gaat als een adviseur onverhoopt niet langer beschikbaar is.


Naast deze toevoegingen, ontvang je ook de volgende features: 


HDN overzicht

Vanuit één centraal punt alle lopende aanvragen inzien en weten welke actie ondernomen dient te worden op een dossier. Indien gewenst kan je ook kiezen voor één centraal mailadres voor het kantoor waar de HDN-meldingen naartoe worden gestuurd. 


Personaliseren adviesrapport 

Het eigen bedrijfslogo kan geüpload worden in de kantooromgeving die vervolgens overgenomen wordt op het dashboard in Findesk en in de rapportages. Tevens is het mogelijk om een foto van de (toekomstige) woning van de consument toe te voegen aan het adviesrapport voor een persoonlijke touch. 


Adviesteksten toevoegen op kantoorniveau

Naast de visuele opties, kunnen ook eigen teksten worden ingesteld die alle adviseurs kunnen inzetten voor het opstellen van hun advies en meegenomen worden in het adviesrapport. Je hebt als adviseur vervolgens de keuze om gebruik te maken van de standaard Findesk tekst, de specifieke kantoortekst of een leeg veld dat gebruikt kan worden voor specifieke of persoonlijke toevoeging binnen een advies.


Rollen en rechten inregelen per medewerker

Het is mogelijk om op gebruikersniveau aan te geven of iemand als beheerder van het kantoor mag optreden of alleen de rol van adviseur krijgt toegewezen. In de rol van beheerder krijg je de mogelijkheid om zaken op kantoorniveau in te regelen en aan te passen. Als adviseur profiteer je ervan dat dit voor je gedaan wordt en de focus kan liggen op het geven en uitwerken van je adviezen.


Meer informatie?

Neem dan gerust contact op met Christian Krijgsman

Christian Krijgsman
Accountmanager
christian.krijgsman@topicus.nl +31 638010066