Training dossiervorming

Hoe leg je adviesrapporten het beste vast? En waar liggen eventuele valkuilen? In de training dossiervorming leer je hoe je dossiers van klanten nóg professioneler opbouwt.

Training dossiervorming

Inhoud training dossiervorming


Een goed dossier vormt de basis voor een reproduceerbaar rapport voor zowel jezelf als je klant. In de praktijk twijfelen veel adviseurs echter aan de kwaliteit van hun adviesrapporten en dossiers. “Doe ik het goed?” “Beargumenteer ik alles goed?” “Vergeet ik geen dingen?” Misschien herken jij dit ook. Zo ja, dan gaat de training dossiervorming je helpen. Aan de hand van diverse casussen vertellen wij je de do’s and don’ts van dossiervorming. 


Voor wie?


Werk je al met Findesk en wil je leren hoe je jouw dossiers nog beter opbouwt? Dan is de training dossiervorming een goede keuze. Ben je nieuw in Findesk? Schrijf je dan eerst in voor de kennismakingstraining.


Resultaat


Na de training kijk je nóg nauwkeuriger naar je eigen adviesrapporten. Je weet welke aanpassingen je moet doen om je dossiers nét dat beetje extra kwaliteit te geven. En omdat je daar de juiste tools voor in huis hebt, heb je meer vertrouwen in jouw manier van dossiervorming.

Goed om te weten
  • Voor deze training heb je een laptop of tablet nodig.
  • Locatie: Singel 25 te Deventer.
  • Parkeren: Centrum Parkeergarage Deventer, Op de Keizer 1.
  • Prijs voor deze geheel verzorgde dag is: € 189,50.

Direct inschrijven

In verband met Corona wordt de training dossiervorming momenteel niet gegeven. Wil je, zodra dit weer mogelijk is, graag deelnemen? Laat je gegevens achter en we brengen je direct op de hoogte zodra er een nieuwe datum bekend is.

Datum

Bedankt voor je aanmelding.

Leuk dat je erbij bent. Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging.
Meer informatie?

Wil je meer weten over deze training? Neem contact op met Christian.

Christian Krijgsman
Accountmanager
+31 638010066