HypoVak 2022

Findesk vernieuwingen

Benieuwd naar de laatste vernieuwingen? Meer weten over onze plannen en wat ze betekenen voor jouw werk? Je leest ze hier.

Advies arbeidsongeschiktheid

Een advies over arbeidsongeschiktheid blijkt in de praktijk voor velen een lastige. Herkenbaar? Goed nieuws! Samen met adviseurs en verzekeringsmaatschappijen wordt ons model vernieuwd. Nadat je de gevraagde informatie invoert, krijg je straks in één overzicht jouw advies. Iedere stap in dit proces zal volledig te reproduceren zijn. De grafische elementen helpen je bij de uitleg aan jouw klant en hen te adviseren over de verschillende scenario’s.

Maximale hypotheek

De nieuwe maxhyp tool gaat je inzicht geven op basis van inkomen én hypotheekverleden. Eventuele overwaarde, resterende jaren hypotheekrenteaftrek en looptijden worden allemaal meegenomen in het berekenen van de hypotheekmogelijkheden van jouw klant. Zo ben jij verzekerd van een compleet advies en je klant natuurlijk ook.

Hypotheek oversluiten

Je hypotheek wel of niet oversluiten? Een vraag die veel consumenten bezighoudt. Onze vernieuwde tool creëert een automatisch rapport waarin direct de terugverdientermijn wordt doorgerekend. De consument kan op deze manier een gedegen afweging maken om zijn hypotheek wel of niet over te sluiten.

Productvoorwaarden

Bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek zijn bepaalde productvoorwaarden voor de ene consument belangrijker dan voor de andere. Denk aan het afsluiten van een groene hypotheek; welke geldverstrekkers bieden dit aan? Het onderling vergelijken van deze voorwaarden was een veelgehoorde wens van onze adviseurs. Straks kan je als adviseur samen met je klant bepalen welke geldverstrekker het beste bij de wensen van je klant past.

Pre-validatie

Vergroot de kans op een positieve uitkomst van een hypotheekaanvraag met pre-validatie. Hiermee toets je vooraf of de aanvraag past of hoe het zou kunnen passen. Dit maakt het proces efficiënter en verkort de doorlooptijd. Elke aanvraag wordt gevalideerd op de acceptatiecriteria van de geldverstrekkers, vervolgens kies je eenvoudig de geldverstrekkers van jouw voorkeur. Zo kan jij je klant straks sneller zekerheid geven over de mogelijkheden.

Twee maanden gratis

Ben je enthousiast over Findesk en wil je het zelf twee maanden gratis proberen? Of heb je een vraag voor ons? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Voor- en achternaam

Mailadres en telefoonnummer

We horen graag hoe we je kunnen helpen

Vraag of opmerking - optioneel

Ontdek alle functionaliteiten

Ontdek alle voordelen van Findesk - functionaliteiten voor én met adviseurs ontwikkeld.

Lees meer
Meer informatie?

Iets vragen? Advies nodig? Even sparren? Kan altijd!

Neem contact op
Christian Krijgsman
Accountmanager
+31 638010066