Training inkomensrisico’s

Je wilt klanten bewust maken van alle mogelijke inkomensrisico’s. In de training inkomensrisico’s leer je hoe je hier Findesk voor inzet, zodat je hen optimaal kunt adviseren.

 

Training inkomensrisico's

Inhoud training inkomensrisico's

 

Als adviseur heb je te maken met allerlei adviesscenario’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Hoe ga je in Findesk om met deze onderwerpen? Waar moet je op letten in relatie tot je klant? En hoe ziet het de werkwijze rondom doelen stellen, inventariseren en adviseren over inkomensrisico’s eruit? Je leert het in deze hands-on training. Hands-on inderdaad, want je krijgt naast kennis ook praktische tips aangereikt waarmee je deze onderwerpen in de praktijk makkelijker toepast.

 

Voor wie?

 

In de training maak je in onze software een verdiepingsslag omtrent het onderwerp inkomensrisico’s. Daarom is het belangrijk dat je al met Findesk werkt en dat je de basis van de software goed onder de knie hebt. Ben je nieuw in Findesk? Schrijf je dan eerst in voor de kennismakingstraining.

 

Resultaat

 

Na de training ken je de volledige werkwijze rondom inkomensrisico’s in Findesk: van de inventarisatie tot het overbrengen van de verschillende scenario’s aan je klant.

 

Goed om te weten
  • Voor deze training heb je een laptop of tablet nodig.
  • Locatie: Singel 25 te Deventer.
  • Parkeren: Centrum Parkeergarage Deventer, Op de Keizer 1.
  • Prijs voor deze geheel verzorgde dag is: € 189,50.

Direct inschrijven

Op dit moment wordt de training inkomensrisico's niet gegeven. Wil je, zodra dit weer mogelijk is, graag deelnemen? Laat je gegevens achter en we brengen je direct op de hoogte zodra er een nieuwe datum bekend is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze training? Neem contact op met Christian.

Contact
Christian Krijgsman
Accountmanager
+31 638010066