Drink gerust een kopje koffie...

Dan regelen wij de rest voor je! Kiezen voor een ander pakket is niet iets dat je elke dag doet en dat snappen wij maar al te goed. Daarom helpen wij je om het overstappen zo makkelijk mogelijk te laten verlopen en je zo veel mogelijk uit handen te nemen. Wil je meer informatie of een demo? Laat dan hiernaast je gegevens achter.

De Supportdesk is er voor jou!

Als je net bent overgestapt naar een nieuw pakket zit je in het begin misschien nog vol met vragen. Aarzel dan niet en neem contact op met onze supportdesk. Hier kunnen we je snel weer op weg helpen. Dit kan op verschillende manieren: van bellen en e-mail tot je dossier geanonimiseerd opsturen. Jij als klant kiest je eigen kanaal!

8.2

Hoogste score
Elke werkdag beschikbaar tussen 09:00 - 11:30 en 12:30 - 17:00

1. Je huidige klanten importeren in Findesk

Niet willen overstappen omdat je anders je klantenbestand kwijt bent? Dat hoeft niet zo te zijn! We denken graag met je mee. Wil je overstappen of meer informatie? Klik hier.

Klantgegevens

Klantgegevens

2. HDN-certificaat koppelen

Om een aanvraag te kunnen versturen moet je HDN-certificaat gekoppeld worden aan Findesk. Wij regelen dat voor je. Sterker nog: als je ons het certificaat stuurt, wordt het nog diezelfde dag gekoppeld aan je account. Je kunt dus eenvoudig binnen één werkdag overstappen naar Findesk.

certificaat

HDN Certificaat

3. Training op locatie of kantoor

Bij jouw overstap naar Findesk krijg je een gratis training, dus maak je niet druk! Na deze training kun je lezen en schrijven met Findesk. We gaan samen een aantal casussen oppakken en een aanvraag van begin tot eind uitvoeren. Uiteraard krijg je ook een flink aantal tips & tricks zodat je snel aan de slag kunt.

Locatie

Locatie

Kantoor

Kantoor

En nu het allerbelangrijkste: géén dubbele kosten!

Om het helemaal af te maken betaal je geen dubbele kosten als je nu overstapt (tot een maximum van 6 maanden). Lever een bevestiging van opzegging van je huidige pakket aan.

  • Een uitstekende supportdesk
  • HDN certificaat koppelen wij voor je
  • Training op locatie of op kantoor
  • Géén dubbele kosten tijdens overstappen
Zeg je huidige pakket op en stap NU over op Findesk!