Leer Findesk optimaal te gebruiken tijdens de basistraining. In een dag leer je de ins and outs van het adviespakket.

Kennismaken met Findesk

Tijdens deze kosteloze training leer je Findesk te gebruiken. In een dag leer je hoe je goed inventariseert en adviseert vanuit het adviespakket en hoe je een aanvraag bemiddelt tot aan de notaris. We laten je aan de hand van onderstaande onderwerpen zien hoe je Findesk maximaal kan gebruiken:


- Hoe vul ik de huidige situatie van de klant juist in?

- Hoe vul ik de nieuwe situatie van de klant juist in?

- Welke tools zijn aanwezig binnen Findesk?

- Welke rapporten kun je uit Findesk halen?

- Handige tips!


De training vindt plaats in groepen van minimaal 8 personen. Indien er voor de training te weinig aanmeldingen kan de training worden geannuleerd. De training wordt uiterlijk één week van tevoren definitief bevestigt of geannuleerd.


Annuleren

Het is mogelijk je aanmelding kosteloos te annuleren, deze dient uiterlijk een week voor aanvang van de trainingsdatum bij ons binnen te zijn. Voor afmeldingen die niet binnen deze termijn vallen brengen we eenmalig € 25,- annuleringskosten in rekening.

Afmelding dient gemaild te worden naar info@findesk.nl


Praktische informatie (locatie Deventer)

Locatie: Singel 25, Deventer

Parkeren: Centrum garage, Op de Keizer 1


Om optimaal te profiteren van deze training verzoeken wij je een laptop of tablet mee met toegang tot Findesk account mee te nemen.


Inschrijven Kennismaken

Schrijf je via onderstaande formulier in voor de training 'Kennismaken met Findesk'. Kies een van de data en laat je gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.