Kennismaken met Findesk

Leer Findesk optimaal te gebruiken tijdens de basistraining. In een dag leer je de ins and outs van het adviespakket.

Wat houdt deze training in?

Tijdens deze kosteloze training leer je Findesk te gebruiken. In een dag leer je hoe je goed inventariseert en adviseert vanuit het adviespakket en hoe je een aanvraag bemiddelt tot aan de notaris. We laten je aan de hand van onderstaande onderwerpen zien hoe je Findesk maximaal kan gebruiken:


- Hoe vul ik de huidige situatie van de klant juist in?

- Hoe vul ik de nieuwe situatie van de klant juist in?

- Welke tools zijn aanwezig binnen Findesk?

- Welke rapporten kun je uit Findesk halen?

- Handige tips!


Online training

De training vindt plaats in groepen van maximaal 8 personen. Instructies ontvang je een week van tevoren via je persoonlijke e-mail. Het is niet noodzakelijk bij deze training je eigen laptop bij de hand te hebben. Er zal een hoofdscherm gedeeld worden om zodoende iedereen op dezelfde wijze te kunnen bedienen.


Fysieke training

De training vindt plaats in groepen van minimaal 8 personen. Indien er voor de training te weinig aanmeldingen kan de training worden geannuleerd. De training wordt uiterlijk één week van tevoren definitief bevestigd of geannuleerd.


Annuleren

Het is mogelijk je aanmelding kosteloos te annuleren, deze dient uiterlijk een week voor aanvang van de trainingsdatum bij ons binnen te zijn. Voor afmeldingen die niet binnen deze termijn vallen brengen we eenmalig € 25,- annuleringskosten in rekening.

Afmelding dient gemaild te worden naar info@findesk.nl


Belangrijk om te weten:

  • Neem je laptop of tablet mee
  • Locatie: Singel 25, Deventer
  • Parkeren: Centrum garage, Op de Keizer 1


Meld je nu aan en wij verwelkomen je graag op deze dag.

Inschrijven training Kennismaken met Findesk

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de training 'Kennismaken met Findesk'. Kies een van de data en laat je gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.